Benoeming Raad van Arbitrage voor de Bouw

June 17, 2018

Ik ben er trots op te kunnen mededelen dat ik met ingang van 1 januari 2019 ben benoemd tot lid van de Raad van Arbitrage voor de Bouw (arbiter) in de categorie leden-jurist. Hoewel ik er zelf de voorkeur aan geef als partijen bij bouwprojecten er in slagen om geschillen te voorkomen of zelf hun geschillen op te lossen, is het daarnaast ook nodig dat er betrouwbare instituten zijn die een eventueel gerezen geschil snel, adequaat, eerlijk en goed beslechten. De Raad van Arbitrage is zo'n instituut. Ik hoop dan ook op die manier een steentje te kunnen bijdragen aan succesvolle bouwprojecten.

 

 

Please reload

Featured Posts

The Netherlands are Building Highways to SDG Investing - And now for the Projects!

January 17, 2017

1/1
Please reload

Recent Posts

January 8, 2019

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

© 2020 by The Faithful Goose b.v. Proudly created with Wix.com.

  • LinkedIn Social Icon
  • Wix Facebook page